Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Σεισμοσ Τωρα Θηβα : Seismos Twra 4 5 Rixter Sth 8hba Ais8htos Kai Sthn A8hna Lifebuzz Gr : Καθησυχαστικός για τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα και έγινε αισθητός στην αθήνα, ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμιος λέκκας, μιλώντας στο cnn greece, σημειώνοντας.

Σεισμοσ Τωρα Θηβα : Seismos Twra 4 5 Rixter Sth 8hba Ais8htos Kai Sthn A8hna Lifebuzz Gr : Καθησυχαστικός για τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα και έγινε αισθητός στην αθήνα, ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμιος λέκκας, μιλώντας στο cnn greece, σημειώνοντας.. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη θήβα, το μεσημέρι του σαββάτου. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Καθησυχαστικός για τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα και έγινε αισθητός στην αθήνα, ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμιος λέκκας, μιλώντας στο cnn greece, σημειώνοντας. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ.

Seismos 4 5 Rixter Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Arouraios Gr Eidhseis
Seismos 4 5 Rixter Sth 8hba Ais8htos Sthn A8hna Arouraios Gr Eidhseis from arouraios.gr
Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:54 στη θήβα, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην αθήνα. Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιομετρα εστιακό βάθος και έγινε 13 χιλιόμετρα από την θήβα ενώ έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη θήβα, το μεσημέρι του σαββάτου. Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είναι μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, και σημειώθηκε στις 12.54.

Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είναι μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, και σημειώθηκε στις 12.54. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής και στην πρωτεύουσα, αθήνα, στη φθιώτιδα αλλά και στην βοιωτία. Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Κοινωνία σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη θήβα, το μεσημέρι του σαββάτου. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα:

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:31 το απόγευμα της τρίτης κοντά στην θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιομετρα εστιακό βάθος και έγινε 13 χιλιόμετρα από την θήβα ενώ έγινε αισθητός και σε πολλές περιοχές της αττικής. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

Seismos Sthn 8hba Ais8htos Kai Sthn A8hna Nea Selida
Seismos Sthn 8hba Ais8htos Kai Sthn A8hna Nea Selida from neaselida.gr
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής και στην πρωτεύουσα, αθήνα, στη φθιώτιδα αλλά και στην βοιωτία. Κοινωνία σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 13 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:54 στη θήβα, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα: Σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη θήβα. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ.

Σεισμική δόσηση που έγινε αισθητή στην αθήνα σημειώθηκε πριν απο λίγο.

Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός τωρα στη θήβα (pics) 6 ώρες πριν 9 σεισμός τώρα: Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της. Σεισμός σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη θήβα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Σύμφωνα με την την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός είχε ένταση 3,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Καθησυχαστικός για τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα και έγινε αισθητός στην αθήνα, ο πρόεδρος του οασπ, ευθύμιος λέκκας, μιλώντας στο cnn greece, σημειώνοντας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

Bintlpkd5xb8dm
Bintlpkd5xb8dm from www.pronews.gr
Λίγα λεπτά πριν τη μία το μεσημέρι σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα. Ανατολικά της θήβας και εστιακό βάθος τα 5 χλμ. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγε. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση της τάξεως των 3,2 ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στη θήβα, το μεσημέρι του σαββάτου. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 12:54 στη θήβα, με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην αθήνα. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε πολλές περιοχές της αττικής και στην πρωτεύουσα, αθήνα, στη φθιώτιδα αλλά και στην βοιωτία. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Σεισμός μεγέθους 3,8 ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 23:34 κοντά στη θήβα. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγε. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός έγινε το μεσημέρι του σαββάτου στη θήβα. Σεισμική δόσηση που έγινε αισθητή στην αθήνα σημειώθηκε πριν απο λίγο.